HidrateSpark Pro 🚰

2023-07-23

Fem-seks uker siden skulle jeg bestille en ting fra Apple Store som jeg trengte. Noen ganger har jeg den sykdommen at det er kjedelig Ä bare bestille en ting, og denne gangen var en av disse noen gangene. SÄ jeg idiotisk nok kjÞpte en HidrateSpark termosflaske med tanke pÄ at det var kjekt Ä kunne ha noe som kunne holde vanne kaldt pÄ varme sommerdager. Samt kanskje motivere meg til Ä drikke litt mer vann (noe jeg egentlig ikke har problem, jobben er heldigvis bestykket med tappetÄrn som gir oss kaldt filtrert vann og kaldt filtrert vann med kullsyre). Men fordelen med HidrateSpark var jo at den skulle mÄle samtidig.

Samme dag som jeg fikk den ble jeg ogsÄ tipset om appen Waterllama som gjorde det litt enklere Ä legge inn annen vÊske som ikke blir drukket fra en HidrateSpark.

I det store og hele sÄ ser det ut som jeg fÄr i meg den vÊsken jeg skal ha hver dag, og alltid har gjort det. Eneste er vel at i perioden etter lunsj frem til middag pÄ kvelden burde jeg vÊrt litt flinkere Ä drikke vann.

Men. NÄr man er sÄ dum og kjÞper en sÄkalt «smart vannflaske». Nok en ting som trengs Ä lades, sÄ blir det jo ikke fritt frem at man har noen tanker om produktet etter Ä ha brukt det en stund.

Jeg var klar over at HidrateSpark brukte en egen ladeplugg i stedet for usb-c (som i 2023 er dustete). Men jeg tenkte at det sannsynligvis var noen gode grunner til det uten Ä ha sjekket det sÄ nÞye. Det som var mest plausibelt for meg var at de hadde en sÄnn ladeplugg fordi at man skulle kunne bruke flasken nÄr man ladet den.

Neida, for Ä lade sensoren sÄ mÄ man ta den ut av flasken. Det som drikkes nÄr den den lader mÄ bare loggfÞres manuelt (som ikke er noe problem nÄr man har Waterllama, det som er litt mindre optimalt er at man mÄ rekalibrere sensoren nÄr man plugger den inn igjen. Ikke en komplisert operasjon, ikke vet jeg hvor unÞyaktig ting blir om man ikke gjÞr det, men det er et lite ekstra steg som burde vÊrt unÞdvendig.

Ja, er jo klar over at det er jeg som er idioten som kjÞper sÄnne ting. Men det var litt morsomt Ä fÄ mÄlt det, og fÄ bekreftet at jeg normalt sett fÄr i meg nok vÊske. Og flasken er grei den, kjekt Ä ha med seg hjem fra jobb pÄ varme sommerdager.

Men, nÄr sensoren en gang konker sÄ blir ikke den erstattet.