2023-07-17

Etter å ha sett noen videoer den siste uken av de som prøver å bekjempe de som tror på en flat jord har jeg funnet ut at jeg må få det bort fra algoritmen. Det var en del interessante videoer der de henger ut sjarlatanene i miljøet som tjener penger på galskapen.

Men en av de kanalene jeg fulgte med på var en særs aktiv produsent med noe som så ut som minst to ukentlige videoer. En ukentlig som går direkte på flatjorddingdongene, og en generell om konspinoia.

Men det var ikke bare videoer om sjarlatanene som poppet opp der, men også helt tilfeldige videoer fra personer jeg ikke tolker til å være prominente medlemmer av miljøet, men basert på videoene mer sannsynlige kasus for psykiatrien.

For meg blir det mer uthenging, og sannsynligvis noe personen gjør for å kunne produsere alt innholdet han føler seg tvunget til å produsere (da det virker som om YouTube er mer enn en ubetydelig inntektskilde).