Indiana Jones and the Dial of Destiny 🍿 (no spoilers).

2023-07-02

I gÄr bestemte jeg meg litt overraskende for Ä se pÄ det jeg garantert regner med Ä vÊre siste fortestilling med Harrison Ford som Indiana Jones, i Indiana Jones and the Dial of Destiny.

billett for Indiana Jones and the Dial of Destiny

Overraskende nok faktisk hele 15 Ă„r siden forrige film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. En film som jeg i 2009 en gang kvitret fĂžlgende om:

Late to the party, men Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull var dĂžrgende kjedelig.

Min filmsmak kan jo ha endret seg siden den gang, men jeg tror jeg ville ha ha samme oppfatning om jeg hadde sett den pÄ nytt.

Dial of Destiny derimot, det er en film som er helt greit. Extra medium. Jeg lot meg underholde. Harrison/Indiana spilte sin alder. Mads Mikkelsen er en herlig slemming. Phoebe Waller-Bridge er en herlig snilling (tvilen kommer tiltalte til gode).

Det eneste problemet er at den lider av samme problem som alt sÄ for mange filmer. Den er for lang. Det er ingen grunn til at denne filmen skal vÊre over 2,5 timer.

Akkurat det med lengden pÄ moderne filmer er en ting jeg aldri kommer til Ä gi meg pÄ. Med mengden reklame fÞr filmen sÄ mÄ man sitte i salen i tre timer fÞr alt er ferdig.

Og hvordan Odeon oppfĂžrer seg er mat for en fremtidig post.