2023-06-20

Når et produkt på sin produktvideoKickstarter bruker taktikken til TV-shop «ååååh, er det ikke upraktisk», «ååååh, se så mye rot det blir» osv, så forsvinner min tillit til produktet som dugg for solen.

Å veie sine dyrebare hele bønner medfører visst bruk av komplekst utstyr som vekt:

kaffebønner veies

For å ikke snakke om at dette er den naturlige måten å oppbevare ting man bruker til å lage kaffe:

latterlig bilde av ting som ikke burde være i en skuff

Normalen er at jeg bruker Aeropress daglig til å lage min kaffekopp, men en til to helger i måneden bruker jeg en presskanne. Jeg har aldri klart å få den såpass skitten som dette:

overdrevent bilde av presskanne og rot

Ikke at Google er perfekt, men basert på søk om hvor mye som ble brukt på kaffe for den gjennomsnittelige amerikaner, så ser det ut som de nesten har doblet beløpet. Evt. så har de spurt en veldig snever gruppe. Eller kanskje tatt tall fra et annet land og gjort om til dollar. Men på den annen side, de ser ut til å holde til i Los Angeles:

overdreven-statistikk

At de har en video fra Epicurious, som de har kopiert og lagt inn på sin egen YouTube-kanal og slått av kommenteringen i stedet for å bruke Epicurious sin egen video teller ikke akkurat positivt. At det er en designekspert i tillegg som ser ut til å teste ut forskjellige gadgets, sier meg at smak ikke nødvendigvis var det viktigste.

Samt en del skremmeting om plastikk og giftstoffer. Og visste du at kaffefilter lages av trær? En naturressurs som man kan dyrke igjen og igjen. Produkter lagd av metall bruker jo selvsagt ingen naturressurser.