2023-05-22

Nabo under er nyinnflyttet og begynte med oppussing i helgen. Det var en del boring som irriterte en del på lørdag. Og på søndag, litt i mot reglene drev de på med litt arbeider som bråkte litt mer enn det som er akseptabelt.

Og ikke var det noe oppslag i gangen. Eller på Vibbo slik jeg kunne finne det.

Så i dag, når jeg kom hjem etter bortimot en 12-timers arbeidsdag litt etter 19, og det begynte å riste som faen fordi de holdt på med badet så var irritasjonen bygd opp såpass at jeg til slutt gikk ned og ringte på.

Lurte litt på hvor lenge de hadde tenkt å holde på. Anbefalte å henge opp nabovarsel. De sa at styreleder skulle ha lagt ut på Vibbo, men jeg nevnte at det kunne jeg ikke se. Lurte litt på om de hadde tenkt å holde seg til arbeidstid eller bedrive mer kveldsarbeid. De sa at de skulle holde seg til arbeidstid, var bare at rørlegger hadde kommet litt sånn overraskende.

Så får håpe det blir sånn. Skal ha noen lange dager på jobb denne uken.