2023-05-11

For en stund siden kjøpte jeg noen chilisauser fra Black Mamba. Ikke de sterkeste i verden, men den med cayenne og den med habanero falt i smak. Men nå får jeg ikke tak i disse, så da har jeg jo prøvekjøpt noen av sausene som brukes på Hot Ones hos Gulating på Storo.

Det er to ting jeg ikke er fan av når det gjelder disse sausene. For det første har de fryktelig mye smak av eddik, så f.eks Classic Hot Sauce er mer sur enn spicy (som riktignok ikke er oppgaven til den, men surheten overrasker). Det samme gjelder for tre andre sausene jeg har prøvd. Heldigvis var to av de litt mer spicy, men fortsatt godt innenfor det jeg tåler.

Det andre er jo at sausene er litt for flytende. Når man omtaler noe som en saus så forventer jeg at den har litt mer viskositet, men basert på observasjon så var flere av disse veldig flytende, inkludert tre av de jeg har prøvd til nå.