2023-05-01

Med tanke på at jeg har mine aversjoner mot større folkemengder (at været ikke var optimalt hjalp heller ikke), så ble Arbeidernes internasjonale kampdag feiret i stillhet hjemme, mens jeg har sett alle episodene i dokumentaren Einar - hele historien om Einar Gerhardsen, vår Landsfader. Interessant om en stor politiker fra før min tid, og det var litt rørende å se folkehavet fra begravelsen hans i 1987. Samt litt ekstra vemodig ettersom hans barn Torgunn, Truls og Rune alle døde i henholdvis 2019, 2022 og 2021. Men alle deltok i større eller mindre grad i denne dokumentaren fra 2019.

I tillegg så ble jeg inspirert av Never Eat a Dry, Boring Chicken Breast Again | What’s Eating Dan? og brukte hans low-oven-reverse-sear måte til å lage kyllingfilet og risoni. Fulgte ikke helt fremgangsmåten, men resultatet ble veldig bra og videoen ellers er interessant med tanke på andre teknikker for kylling.