Gangs of London (sesong 2) 📺

2022-12-15

Ferdig med andre sesong av Gangs of London. En serie som jeg i fjor satte pris på (forutsatt at man ikke har problemer med blod og overdreven vold), selv om jeg hadde mine forbehold med tanke på hvordan serien sluttet.

Det er fortsatt en kraftig dose med vold og blod, men fortsatt så veldig overdrevet at det ikke er realistisk slik at for min del er det ikke så ille (så kald og avstumpet er jeg). Hadde det vært mer realisme i serien så hadde det nok vært mer problematisk også for meg.

Og de mektige ukjente i bakgrunnen, de såkalte «Investorene» er fortsatt med, men heldigvis tonet ned denne sesongen.

Så det vi sitter igjen er en serie som ikke annet er et fartøy for å vise overdrevne splatterscener som normalt sett ikke blir vist på TV.

Og jeg liker det. Men 8 episoder i en sesong holder. Men den anbefales fortsatt. Forutsatt at man tåler … osv. Se seriens første episode. Klarer man endringen i tone sånn cirka midt i episoden (med forbehold om TV 2 sine rare oppdelinger av enkelte britiske serier (forbeholdet er korrekt, IMDB sier 9 episoder, TV 2 har 10, men er ganske sikker på at det er i første episode endringen i tone skjer)).