2022-11-09

Når pandemien kom med sin nedlukking av samfunnet, så var for min del et av tapene det ukentlige besøket på et av de lokale vannhullene på vei hjem fra jobb. Der brukte jeg å sitte ved enden av bardisken, tok en øl og løste litt hjernetrim i The Times appen, og avhengig av dag, kryssordet i New York Times. Og kanskje ble det en matbit.

Siden den gang har det vært få sånne besøk. Delvis pga stedene var stengt, delvis fordi at lysten ikke var til stede selv når de var åpne. Det begrenset seg til uteservering når været var bra nok.

Men for min del så er det noe eget med å sitte inne ved bardisken når høsten har slått til og det blir tidlig mørkt. Og i dag var lysten til stede, og det passet tidsmessig. Så da har man gjort det jeg egentlig har savnet litt en god stund. Og selv om nye varianter hele tiden kommer, så blir det vel kanskje noen turer til i år før julebordssesongen starter (som jeg misliker desember).