2022-08-15

Første dag på jobb etter tre uker med fri. Brukte for det meste dagen til å sette opp min nye MBP14. Smekker maskin, men med tanke på at den veier 33ish% mer enn den nye MBA, så er jeg fornøyd med at jeg gikk for sistnevnte for hjemmebruk.

Men, det må sies, med tanke på at jeg ikke er den som typisk legger merke til sånne ting, at skjermen på MBP har en del ekstra kvaliteter. Og det uten at jeg har sammenlignet de side om side.

F.eks når det gjelder iPhone vs iPhone Pro skjermer må jeg bruke de side ved side for å i det hele tatt legge merke til noen forskjeller. Og for min bruk er uansett de forskjellene relativt uviktig for min del. Så at jeg legger merke til denne forskjellen er nesten oppsiktsvekkende.

Så får håpe neste MBA med M3 ikke får noe som ligner på XDR-skjermene.