2022-07-12

Der andre visstnok har støttemedlemskap i treningsstudio, så har jeg støttemedlemskap på aviser. I Norge, i Europa og USA.

Men har de siste årene begynt å tenke på at det å minimere inntrykkene direkte fra USA kunne være en god ting mens USA fortsetter sin marsj mot mindretallstyranni og kanskje balkanisering.

Og har nå gjort noe med det. Twittertreet er beskjært, abonnement på NYT er stoppet i App Store, Washington Post lot meg kansellere på websiden, og jeg måtte ringe WSJ for å si opp.

Heldigvis gikk sistnevnte kjapt, og personen jeg snakket med prøvde jo selvsagt å gi meg et tilbud for å hindre oppsigelse, men når jeg takket nei til det, ble det jeg ba om kjapt utført. Det hele tok 2-3 minutter inkludert en spørreundersøkelse på slutten.

I motsetning til NYT som i sin tid var en frusterende øvelse når jeg skulle stoppe direktebetaling og gå over til betaling via App Store. Da tok det 8 minutt, men føltes som en evighet der personen jeg chattet med skulle prøve å lokke meg til å forsette og jeg gang på gang fortalte at jeg ville skifte til fakturering via App Store.

Grunnen til at jeg har betalt for alle disse forskjellige nyhetsmediene er jo ikke fordi jeg leser de fra perm til perm, men fordi jeg ofte leser andre ting som linker til disse, og jeg ble lei av betalingsveggene. Og prismessig var de helt innafor for meg.

Men med beskjæringen som er utført nå, så begynner det å bli på tide at jeg faktisk leser litt mer på egenhånd på de nyhetsmediene jeg faktisk betaler for i stedet for å bare lese det andre linker til.