Taskmaster NZ (sesong 2 i det minste) 📺

2022-06-16

Min erfaring med TV fra New Zealand har vært Mysteria i Brokenwood og … Det var visst alt. Helt fram til forrige uke.

Da så gjennom andre sesong av Taskmaster New Zealand (var bare den jeg fant alle episodene av på YouTube). Og det ble jo litt rart fordi engelsken var litt mer stakkato, minte litt mer på den engelsken hvite Sør-Afrikanere har slik jeg har opplevd de. Så antar at det er mer normalen mens det jeg opplevde i Brokenwood kanskje er litt mer normalisert.

Taskmaster NZ ellers var greit, særlig med tanke på oppgavene. Og selv om Jeremy Wells er en smekker mann, så synes jeg han var litt stiv for rollen. Paul Williams er helt grei i rollen som assistenten, men føles ikke akkurat som det er kjemi mellom han og Wells. Og når det gjelder de som konkurrerte i sesong 2 så var det veldig blanda drops. Også her er det naturlig å trekke inn stiv, det var lite løssluppent. Og de få morsomme kommentarene som skjedde i studio var egentlig ikke så veldig morsomme.

Men grei underholdning, fordi oppgavene som oftest var veldig bra satt opp, og det virket som om The Taskmaster Ranch var et glimrende sted å filme det på. Var kanskje litt vel mye kryssklipping mellom oppgaveløsninger og deltagernes reaksjon på det de ser i studiodelen av programmet.

Men absolutt sebart.