How I Met Your Father 📺

2022-05-26

Jeg har jo før skrevet litt om How I Met Your Mother og at den i sum er blant mine favoritter. Kan hende den var noen sesonger for lang, og at slutten kanskje ikke var helt slik mange ville at denne skulle hende (og fordi den var noen sesonger for lang, brukte en del av karakterene helt feil). Men det er hverken her eller der. Og det er så 2014. … 2014 … ÅTTE ÅR SIDEN.

Idéen om å ha en serie som omhandler et møte med faren tror jeg har eksistert mens How I Met Your Mother var på lufta, og etter at den sluttet så har jeg hørt og sett diverse rykter om at det var noe som skulle bli lagd.

Og i det herrens år 2022, så får vi «endelig» How I Met Your Father. I samme univers som originalen (det er en del karakterer som titter innom enkelte episoder), som f.eks at noen bor i samme leilighet som Josh og Marshall. Og jeg bruker noen fordi jeg egentlig ikke husker hva noen av rollefigurene heter.

(…)

Oi, når jeg ser på triviadelen til How I Met Your Father så ser jeg at den var det andre forsøket på å gjenbruke idéen, et tidligere forsøk som het How I Met Your Dad som kom så langt som at det ble lagd en pilot, men ikke mer.

(…)

Skal man stole på IMDB og episodelisten, så ser det ut som HIMYF får en sesong to med 20 episoder. Noe som er rart for min del. For dette var skrale saker. Ser jeg på førstesesongen til HIMYM igjen nå, så vil den nok ha litt samme atmosfære som HIMYF. Men, HIMYM hadde i det minste en interessant rollebesetning som så ut til å klikke. Det er vanskelig å se at gjengen som utgjør HIMYF er i samme klasse.

Det skal sies til forsvar for skuespillerene at manuskriptene neppe holder særlig god kvalitet, men gode skuespillere med et visst komisk talent burde kunne gjøre det bedre enn dette her.

Alt i alt så er How I Met Your Father til How I Met Your Mother det samme som den amerikanske Coupling er til den originale Coupling (de to som har sett begge vet hva jeg snakker om).