2022-02-27

Husker ikke helt hvorfor, men en kveld jeg imdbsurfet (aka, slår opp film/serie jeg ser på for å se hva han eller hun heter), så havnet jeg til slutt på Lena Olin. Og da la jeg merke at hun nylig hadde spilt i en serie som het Hunters. Som også hadde Dylan Baker, Saul Rubinek, Carol Kane og Josh Radnor på plakaten. Og ikke minst Al Pacino.

In 1977, in New York City, a troubled young Jewish man bent on revenge is taken in by a secret group of Nazi hunters fighting a clandestine war against the cabal of high-ranking Nazi officials in hiding who work to create the Fourth Reich.

Og med den gjengen, og det plotsammendraget, så ble jeg fort interessert, og syntes det var litt merkelig at en serie med det ensemblet fra februar 2020 hadde unngått min oppmerksomhet.

La den til i min «Neste» liste i TV Appen (er fra Amazon Video) en gang i fjor høst, og har i denne helgen forlystet meg med de tre første episodene.

Blow mind mind blown

Året er fortsatt ungt, og med tanke på at min personlige årets beste liste er basert på når jeg opplever det og ikke når det ble sluppet, så er Hunters en klar kandidat for årets serie for min del basert på de tre første episodene.

Gleder meg til fortsettelsen.