Murderville đŸ“ș

2022-02-13

Murderville er Netflix sin amerikaniserte versjon av Murder in Successville. Ikke sett sistnevnte, men fÞrstnevnte har vÊrt lunsj-serien min pÄ hjemmekontor den siste tiden (bare seks episoder).

Premisset er at politietterforsker Terry Seattle, spilt av Will Arnett fĂ„r en ny medetterforsker hver uke, som hver er spilt av en eller annen kjent person som seg selv. Conan O’Brien, Marshawn Lynch, Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Sharon Stone og Ken Jeong. Og de mĂ„ klare seg uten manuskript, og mĂ„ improvisere alt.

Det skal jo sies at Will Arnett legger mye fÞringer, som f.eks nÄr han skal fÄ Kumail Nanjiani til Ä gÄ pÄ en kul mÄte, men ikke for kul mÄte, men ogsÄ samtidig litt teit mÄte. Eller at han gir de en Þrepropp der Will gir de instruksjoner om hva de skal si. Ikke alltid like lett for ukens gjest Ä holde masken.

Men samtidig var det jo egentlig litt for lite situasjoner der noen mistet kontrollen. Men kan jo hende det er noe produsentene har valgt Ä ta bort i redigeringen. Evt. sÄ var alle gjestene sÄpass profesjonelle at de klarte Ä holde masken.

Drapssakene er jo typ ikke verre Ä lÞse enn de pÄskemysteriene Tine har hatt pÄ melkekartongene en del Är nÄ. SÄnn passe halvmorsomt Ä fÞlge med pÄ Ä tenke ut hvem morderen er for deg som ser pÄ serien hjemme i sofaen.