The Book of Boba Fett 📺

2022-02-09

The Book of Boba Fett. Hva skal man si. Det var en … øh … serie. Som fortalte en slags historie. Men ikke akkurat noe jeg ble engasjert i. Særlig når to av sju episoder fokuserer mest på Din Djarin (aka The Mandalorian) og Grogu. Ikke at jeg klager på det, men de har liksom sin egen TV-serie for det. Og kjekt å se Ahsoka Tano igjen. Ser frem til serien med henne.

Ei heller klager jeg over at det er en serie som fokuserte litt mer på de små forhold og som hadde med litt om hvordan «folk flest» hadde det på Tatooine. Det synes jeg bare er morsomt. Og noe som jeg håper det kommer mer av. Og f.eks forteller oss hva som skjedde mellom Death Star v2 og Star Killer Base. Hvordan vokste First Order opp. Eller finne interessante historier med det som bakteppe. Og gjerne med andre protagonister enn de vi kjenner igjen fra originalene.

Dog, jeg er jo også interessert i historien til Luke Skywalker og hva som skjedde mellom Return of the Jedi og The Last Jedi. Men håper de skjønner at det kanskje er på tide å plukke ut en skuespiller med sitt eget tryne og sin egen stemme til å fortelle den historien. Jeg tror vi takler det. Vel. Det fleste av oss.

Og kanskje begynt å fortelle en skikkelig historie om de nye heltene fra 7-9. Uten all bagasjen.

Alt i alt en velprodusert serie med gode effekter og en mer interessant bruk av Tatooine enn det vi er vant til. Og mer normale folk. Ikke bare eliten. Og jeg likte den godt. Samtidig som jeg ikke likte den. Schrödingers serie, man vet egentlig ikke om den er god eller dårlig. Selv om man observerer den. Blir litt Seinfeld og Two Face