Taskmaster đŸ“ș

2021-12-05

Om man ser bort i fra sesong 12 (som jeg sparer til jul), sÄ har jeg sett alle sesongene av Taskmaster (og alle bortsett fra siste episode av Kongen befaler).

Stor underholding, og Greg Davies & Little Alex Horne (serieskaper) er et umake par som utfyller hverandre perfekt.

Alle sesongene har vÊrt underholdende pÄ sitt vis, men samtidig sÄ lider jo de siste sesongene litt av at alle deltagerene sannsynligvis har sett alle de foregÄende sesongene og dermed vet litt av triksene Horne & Co benytter nÄr de lager oppgavene. Noe som gjÞr at de mÄ vÊre litt forsiktige med de triksene. Fra sesong 10 har jo selvsagt pandemien spilt inn pÄ hvordan episodene blir lagd, men bortsett fra avstanden mellom alle de involverte i studio, sÄ har gjengen klart Ä gjÞre det beste av en vanskelig situasjon.

Det er alltid morsomt Ă„ se personlighetene til de forskjellige deltagerene. De som vil gjĂžre minst mulig. De som vil gjĂžre minst mulig og gir opp. De som er full fart fremover. De som er full fart fremover og bruker hjernen litt. Og de som bruker hjernen, men ikke nĂždvendigvis er full fart fremover.

Jeg er litt uenig i hvordan poeng fordeles noen ganger. Litt for mye basert pÄ tid og ikke innsats. Og deres tolkning av hva et tÄrn er (nei, sitrontÄrnet til Russell Howard skal ikke mÄles pÄ skrÄtt nÄr det lÄ i bollen), og «erase this eraser» krever litt mer enn bare Ä pakke det inn i dasspapir og spyle det ned. I sÄ mÄte er jeg enig med Joe Thomas. Selv om dette ogsÄ kanskje faller litt pÄ de som lagde oppgaven. Noen ganger er det kanskje lurt Ä ha med noen punkter om hva som ikke er lov (dette er noe de gjÞr en god del ganger).

(det hjelper ikke at dette kanskje var den sesongen som for meg er blant de dÄrligste pga Iain Stirling).

Ikke at det Ă„ lese oppgaven godt og tolke den til sin fordel er en del av spillet.

Eller det er kanskje bare min aversjon mot Iain Stirling som gjÞr seg gjeldende (som jeg aldri har sett fÞr jeg sÄ han i sesong 8 av Taskmaster).