The Losers 🍿

2021-11-16

Husker ikke hvem det var, og ikke gidder jeg å lete det opp, men det var en av de jeg fulgte på Twitter som for en måned eller to siden som snakket, slik jeg tolker det, bittelitt varmt om The Losers fra 2010. Så at Prime Video hadde den i katalogen, og la den til i lista over ‘Neste’ i TV appen på Apple TV (som er min favoritt-ting med Apple TV, og mitt primære brukergrensesnitt for hva jeg skal titte på).

Med Elba, Saldana, Evans, McCallany og Morgan, så burde jo det være muligheter for at filmen var sebar og mer til. Selv til 2010 å være.

Og etter å ha sett den på søndag, så er min konklusjon at den var veldig midt på treet. Hadde kanskje vært bedre om jeg hadde sett den i 2010, men i 2021 blir den veldig ordinær. Klisjeer på klisjeer, og det hjelper ikke at filmens bad guy, Max (spilt av Jason Patric), er veldig veldig veldig kjedelig.

I bunn og grunn er det eneste positive med filmen er at den er 97 minutter lang.