Inntrengeren đŸ“ș

2021-10-26

Spoilers ahoy, men man ser ikke pÄ denne korte serien for spenningen og intrigene. Man ser den fordi den er dÄrlig.

Noen ganger begynner man Ä se pÄ en tv-serie (evt. miniserie), og fÄr etter noen minutter en slags forstÄelse for hvorvidt serien er bra, sebar eller rÊva.

Inntrengeren (aka Intruder) pÄ NRK greier greit Ä plassere seg i sistnevnte kategori. Til og med nederst i kategorien. Den er faktisk sÄ dÄrlig at man fÄr en liten morbid interesse av Ä se hvor dette bÊrer hen.

Sam Hickey dreper en innbruddstyv, men det kan kanskje argumenteres at det ikke helt var i selvforsvar ettersom tyven var pÄ vei ut av huset og ble stukket i ryggen. Vet jo ikke helt hvordan det er i UK, men vil jo tro at det er noen formildende omstendigheter. Frykt. Adrenalin. Usikker pÄ om den ulovlige inntrengeren er alene.

Men neida, Hickey regner jo tydeligvis med at han kommer til Ä fÄ livstids fengsel, og dermed fÄr hjelp av konen Rebecca og Angela Pitt til Ä flytte liket samt kutte seg selv litt opp slik at det blir seendes ut som selvforsvar. Sam oppdager derimot ikke at innbruddstyven hadde en partner som klarte Ä rÞmme med laptopen hans.

Faren til den drepte tror derimot at sÞnnen ikke angrep Sam Hickey. Men det virker ikke som om han reflekterer sÄ mye pÄ at sÞnnen faktisk ble drept mens han utfÞrte et innbrudd.

Blablabla, det viser seg at Sam og Angela hadde et forhold. Angela er ogsÄ alkoholiker. Og det fremstilles pÄ den mest komiske mÄten. OgsÄ er jo hun lÞsmunnet. Og babler litt for mye om det som skjer. Blablabla, ender opp med at Rebecca knerter Angela og at Rebecca lokker Sam pÄ villspor inn i hulene under boligen der han dÞr av kulde. Og dermed antar man dÞdsfallet til Angela ogsÄ er oppklart.

Jeg har vel sett serier som er dÄrligere, men jeg tror jeg aldri har sett en serie som har vÊrt sÄ dÄrlig og bare fire episoder. Finnes sikkert pornofilm med bedre skuespill enn denne.

Er sÄ dÄrlig at jeg lurer pÄ hva som er Ärsaken til at NRK handlet den inn.