WandaVision

2021-03-05

Jeg har sett alle filmene i MCU. De fleste har vært fra medium pluss og oppover. Noen har vel vært meh til meeeeeh. Men generelt sett har jeg latt meg underholde. Samme med WandaVision.

Synes det var morsomt hvordan de brukte TV-historien som fortellergrep. Og hvordan det ble flettet inn med MCU.

Marvel, og særlig MCU, har jeg egentlig ikke peiling om, bortsett fra som sagt, å ha sett alle filmene. Men jeg ser de som enkeltfilmer, evt. som en del av en serie. Iron Man 1 til 3. Ant-Man 1 og 2. osv. Men som en historiefortelling over ørten filmer. Naah. Jeg lever i nuet eller noe sånt. Avengersfilmene er som oftest et 2+ timers angrep på sansene mine. Underholdene, men slitsomt.

Jeg lot meg underholde av WandaVision. Hva det betyr for pengemaskinen til Disney bryr jeg meg ikke så mye om, jeg vil bare se på noe som er morsomt og/eller spennende. Og har man Disney+ (plooooooce), så er det naturlig ingen tvil. Det er en serie som må sees.

But what is grief, if not love persevering?