Kolonial

2020-12-10

Har vært flittig bruker av kolonial.no dette året. Har begynt å sette veldig pris på det å planlegge ukens innkjøp, i stedet for å stikke innom butikken 3-5 ganger i uken.

Noen ganger skjer det jo at de går tomme for det du har bestilt (men så langt det går så får du en erstatningsvare i stedet. Er den billigere så får du penger igjen, er den dyrere så spanderer de det overskytende). Og noen ganger skjer det at du får feil antall av en vare fordi noen blingset under plukkingen.

Sånt skjer. Sender bare en epost med hva som mangler, og får svar innen kort tid at penger refunderes og de skal sjekke hva som skjedde. At penger returneres er helt greit, men det de skal sjekke medfører at jeg alltid får en følelse av at det er noen som skal kjølhales. Håper at det ikke er det de gjør.

Og i dag skjedde det for andre gang at jeg fikk to ting av noe jeg hadde bare bestilt en av. I dag frosne rundstykker. Forrige gang dopapir.

Jeg hadde tenkt å si i fra den første gangen det skjedde, men det gikk i glemmeboken, og til slutt hadde det gått for lenge slik at det ville ha føltes pinlig å si i fra. Så neste gang det manglet noe sa jeg ikke i fra for å utjevne det hele.

Men i dag, da sendte jeg faktisk en epost:

Vyrde kolonial.no
Man skal jo ikke bare varsle når noe mangler, men også når man får noe for mye (mener nå jeg). Jeg fikk to stk av Hatting Gourmetstykker.

Jeg regnet jo med at de kom til å spandere. Men synes det er redelig å melde i fra. Og svaret kom i ettermiddag:

Takk for at du tar kontakt når du også får for mye!
Så rart at du fikk ekstra rundstykker fra oss i dag! Her ser det ut til at det har gått litt fort i svingene for oss på lageret, så vi har rett og slett tatt med oss feil antall til deg. Jeg skal melde dette videre til rette avdeling, så vi får undersøkt hvordan det kan ha gått til.
Du får bare beholde denne ekstra som en liten gave fra oss denne gangen. Håper den kommer til nytte! :)
Si gjerne fra om det er noe mer vi kan bistå med. Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Det at det skal meldes fra til rette avdeling føles fortsatt litt at noen skal kjølhales.

Men alt i alt, ypperlig kundeservice både når det mangler noe og er for mye av noe. Eller når man kommer på at leveringstidspunktet man bestilte ikke passer, og tar kontakt og de endrer det sporenstraks. Og ikke krever betalt av deg for at du endret fra et tidspunkt der leveringstillegget var 0 til et tidspunkt der leveringstillegget var 59.