Noblechairs Icon

2020-09-19

Etter å ha brukt i alt for mange år bortimot billigste IKEA kjøkkenstol som kontorstol var det på tide å oppgradere.

En bekjent snakket varmt om Noblechairs Icon så den ble bestilt fra Dustin, levert på torsdag og montert i dag.

Og alt jeg kan si er «hvorfor hadde jeg ikke bestilt denne eller noe lignende tidligere. Min tidligere stol var absolutt ikke noe som kunne hevdes å ha god ergonomi, og det var vel derfor jeg brukte den minst mulig. Noe som medførte at skrivebordet ble lagringsplass for alt mulig rot og stolen fungerte mer som en stumtjener. Dette blir en gamechanger. Ettersom jeg faktisk kommer til å bruke skrivebordet til noe annet som lagerplass.

Neste på programmet er å få bestilt et kontorstolunderlag, og rydde kontordelen av soverommet. Så får neste steg bli å bestille en gamingpc (jeg har fryktelig lyst på å leke med MS Flight Simulator).