2020-05-20

På mandag så jeg Back to the Future for nte gang etter å ha hørt på episoden fra The Rewatchables. Og i kveld så jeg på Back to the Future II for første gang på lenge. Tror jeg har sett den kun en gang etter at jeg så den på kino. Jeg har sett originalen og Back to the Future III mange ganger, men gjensyn har aldri involvert II.

Var ikke fan av den da, syntes den var litt for mørk og dyster. Og etter gjensynet i kveld har jeg fortsatt den oppfatningen. Men det som er det største problemet etter gjensynet er nok at der originalen var smart og morsom, så lider denne av å være dum i et forsøk på å være morsom. Humor er det nok av, og er fortsatt ting jeg ler av. Men det er også litt for mange steder der jeg okker meg over hvor dum Doc og Marty er. Litt slingringsmonn skal en film få lov til å ha, men syntes denne tråkket over grensen og da blir det litt mer irriterende enn underholdende.

Likevel så var den bedre enn jeg husket den som.