Homeland 📺

2020-04-28

Da var Homeland ferdig etter åtte sesonger. 8 sesonger som har vært litt opp og ned, med en tidvis manisk, men alltid glimrende Claire Danes. Selv om det til tider kunne være litt vel mye manisk.  Ellers også glimrende ensemble med Damien Lewis, Mandy Patinkin, Rubert Friend, F. Murray Abraham og Costa Ronin.

En interessant første sesong, som dessverre ble strukket litt for langt. Men når de fant ut at de kunne bruke litt interessante saker fra samtiden (russisk innblanding i valgkampen, trollfabrikker, flyktningekrise og droner) som de kunne bygge sesongen på så ble det som oftest grei TV ut av det. Aldri topplassering i mine øyne, men alltid en spennende serie å se på, som ikke falt i fella med å ha overraskende vrier hvert tiende minutt.

At Homeland nå er slutt er ikke noe som medfører vemod, som oftest er jeg lei av en serie før den er ferdig. Men som seriefinale var dette faktisk en veldig bra episode (sesong også). De greide å lande serien på en god måte. På en måte som gjør at det er lett å se for seg hva en evt. niende sesong ville ha handlet om. Og faktisk være noe man kunne ha tenkt seg å se på.

Always leave them wanting more