Innholdsprodusenter i disse tider

2020-04-23

Som man vet peke rundt omkring, så er jo verden for det meste stoppet opp. Flyene står på bakken, mennesker i de mest forurensete byene kan faktisk se hvordan det ser ut der de bor og ikke bare smog. Så noe positivt er det jo å ta med seg. Sånt rent bortsett fra at det blir tidenes økonomiske nedtur som nok kommer til å ta noen år å komme seg tilbake fra.

Og en annen morsom ting er jo at mange TV-programmer (og TV-personligheter) har det litt vanskelig. Mange av disse lever jo på applaus og oppmerksomhet, det er litt vanskelig å få det når de sitter på Zoom og intervjuer sine gjester fra hjemmet sitt. John Oliver (som faktisk har hatt et show klarer seg bra under disse begrensingene) hadde et morsomt klipp om en av disse nå nettopp.

Her om dagen så jeg på 3 Chefs Cook Pasta Carbonara 3 Ways: Traditional, Modern, Experimental fra Bon Appétit. Og en av disse var Sohla El-Waylly, som prøvde å lage en dessert basert på Carbonara. Så veldig spennende ut.

Så var det disse som lever å lage innhold da. Blant annet de som dekker sport. På Baseball Prospectus, som normalt skriver bare om baseball, så jeg en link som het noe så spennende som The View From Behind the Laptop: Top 10 Bon Appétit Test Kitchen Personalities, der de prøvde å rangere sine favoritter fra Bon Appétit. Også et nettsted som sliter med videoinnhold ettersom alle må være hjemme.

Og de rangerte Sohla El-Waylly som #1. Mye basert på videoen om hva som var favorittkaffen til Bon Appétit sine ansatte. Men ikke Sohla.

I don’t like coffee, here’s a boozy White Russian riff instead

Skuffende nok så det ut som Vinmonopolet ikke hadde Songbird i sitt sortiment.

Og i videoen om deres favorittdrinker kommer følgende bevingede ord.

Pour in as much whiskey as you feel good about

Jeg er fan. Liker attityden. Og jeg lagde meg en Old Fashioned i kveld. Skål.