Briarpatch đŸ“ș

2020-04-16

Ferdig med Ä se Briarpatch, som har TV-kritikeren Andy Greenwald som sin serieskaper, som vel er litt mot normalt. Selv om det som er bakgrunnen for seriens intriger er sÄnn passe standard og forglemmelig, sÄ er den visuelle presentasjonen og bruken av musikk av de bedre. Rosario Dawson er jo herlig som Allegra Dill, og resten av skuespillerene er ikke sÄ aller verst de heller. Bra jobb av casting.

Bortsett fra det jeg nevnte om grunnlaget for intrigene, sÄ er vel egentlig seriens lengde som kanskje kan kritiseres. Det fÞles som at den er 2-3 episoder for lang. NÄ har jeg jo sett denne med en episode i uka (old school style), sÄ er ikke like merkbart. Men det ligger en liten fÞlelse av at enkelte ting har blitt tvÊret pÄ for Ä nÄ 10 episoder som er minimum pÄ premiumkanaler. Men samtidig sÄ er jo dette en del av tempoet som faktisk gjÞr den verdt Ä se i mine Þyne. Og samtidig, nÄr jeg bruker tvÊre, sÄ er jo det litt i overkant negativ sprÄkbruk fra meg. Det er ikke de unÞdvendige utrekningene i tid som skjer i f.eks Papirhuset (kommer tilbake til den nÄr jeg har sett den ferdig) for Ä kunstig skape spenning der det ikke burde behÞves.

I Briarpatch oppleves disse litt mer som hvileskjÊr, en mulighet til Ä puste ut. SÄ om den kommer til en strÞmmetjeneste nÊr deg, eller du fÄr lyst til Ä sjekke om den ligger strÞdd rundt om pÄ Internett, sÄ kan den anbefales. Men ta det rolig nÄr du ser den. Rooooolig.