2020-03-27

Ferdig med å se på Picard i denne omgang. Startet litt tregt, så fikk den opp tempoet litt, hadde noen hvileskjær. Så sluttet den, uten at jeg helt vet om jeg synes den var bra. Jeg likte å se på serien. Er bare hvor bra den er som er usikkert. Stor fan av Patrick Stewart, men sitter med en følelse av at serien dessverre burde vært lagd 10 år tidligere. Ikke at alderen ser ut til å tynge, men dog, alderen ser ut til å påvirke. Men samtidig, det er nå slike serier har mulighet for bli lagd.

Men jeg likte mannskapet serien til slutt endte opp med. Jeg er interessert å se flere av deres eventyr. Det tok dessverre bare litt tid før den gjengen fikk satt seg ettersom serien måtte både antyde historikken om de nye personene, og samtidig benytte tid på nostalgi. Ikke ulikt en annen serie med Star i navnet.