2020-03-10

Måtte jo bare kjøpe Tot for iOS etter å ha tenkt på det. Sikkert litt pricey for de fleste for noe tilsynelatende enkelt, men generelt sett har jeg lav terskel for å støtte utviklere jeg liker.

tot.rocks

Har brukt og kommer til å fortsette å bruke Apple Notater for å ta vare på ting jeg anser som å være varig informasjon i middels eller lengre tid. Og frem til nå har jeg brukt Drafts for å notere ting jeg anser som mer flyktige eller skal prosesseres for å sendes til andre apper/steder. Liker f.eks at det å starte Drafts er default å lage et nytt notat, der jeg fort noterer noe uten å måtte tenke på tittel o.l når jeg skal sjekke i forbindelse med jobb f.eks. Og det er enkelt å hente frem notatet når jeg har behovet for det. Og etter hvert så er innboksen min i Drafts det samme som en haug med post-it lapper.

Og det har fungert greit for min del.

Men etter å ha brukt Tot på Mac i over en uke, så ser jeg at Tot passer perfekt i hovedsak for mine flyktige notater, og den litt mer permanente arbeidsloggen jeg så vidt nevnte i forrige uke. Og da fikk jeg til slutt lyst til å ha den på iOS også. Og det er jo en særdeles smekker app.