2020-02-14

Ting jeg hadde en mistanke om før jeg kjøpte en 13,3” Windowslaptop med 16:9 ratio: at skjermen vil føles for bred og lav.
Ting som jeg vet etter at jeg har «lekt» med en HP Dragonfly i et døgns tid: at en skjerm som er 13,3” stor og har en 16:9 ratio føles for bred og lav.

Etter å ha sjekket tallene på Screen Size Calculator, så bør man vel opp i en 14” for at det skal føles nogenlunde greit. For min del.

Litt synd, fordi det er en lekkerbisken. Bra tastatur. Lekkert design. Innebygd LTE. NORSK tastatur, ikke noe av denne pan-nordiske vederstyggeligheten vi som oftest får her i Norge. Så, kommer vel til å benytte meg av det åpne kjøpet, og kanskje avvente neste generasjon av X1 Carbon i stedet. Selv om jeg også har begynt å akseptere at jeg kanskje må akseptere pan-nordisk tastatur. Og da blir en Dell XPS 2 in 1 interessant. Selv om en bekjent sier fysj og æsj til XPS.