Ting man liker godt. Post VII

2020-01-18

For 10+ år siden begynte man å innse at vikene begynte å bli vel dype, og det lille man hadde av pannelugg begynte å bli vel tynt, selv om resten var fyldig nok. Så etter et siste «last hurrah» der jeg ikke besøkte en frisør på 7-8 måneder begynte jeg å bruke en hår og skjeggtrimmer til å «frese» av meg håret som jeg kalte det.

I fjor så jeg en bloggpost av Brett Terpstra der han anbefalte en Remingtong ShortCut Pro. Og etter 10 måneder kan jeg trygt plassere den inn under «Ting man liker godt». For dette er en maskin som freser håret fort og effektivt. Etter å ha blitt vant til den kan jeg trygt si at den er mer enn dobbelt så rask som den forrige jeg brukte pga bredden og formen på enheten.

Remington SuperCut Pro

Er man sin egen frisør, og er vant til å måle hårlengde i millimeter, så kan jeg trygt anbefale denne.