2019-12-30

Min lille rangering av alle filmene innenfor Star War.

 1. The Empire Strikes Back
 2. The Last Jedi
 3. Rogue One
 4. A New Hope
 5. The Force Awakens
 6. Return of The Jedi
 7. The Rise of Skywalker
 8. Solo
 9. Revenge of The Sith
 10. The Phantom Menace
 11. Attack of The Clones

Nummer 1 er klar. Plassene 2 og 3 kan bytte ut i fra dagsform. Men det er uansett tett mellom 1 og 2 & 3. 4 og 5 kan like gjerne bytte plass, historiemessig er de jo fryktelig like. Generelt sett så liker jeg Rise of Skywalker, men er noen valg der jeg er uenig i uten at jeg nødvendigvis har noen bedre idé for hvordan det skal bli løst. Var ikke noe fan av Solo når jeg så den på kino, men etter en gjentitt så har den falt litt mer i smak. Så har jeg reservert plass for fremtidige filmer så helt sikkert vil komme inn foran forløpertrilogien.