2019-10-19

Generelt sett så har oppgradering av mine dingser til iOS/iPadOS 13 og macOS 10.15 gått uten problemer. Men la merke til at på Macene så var oppdateringstatus «Laster ned N originaler». Løste dette med følgende enkle makro i Keyboard Maestro. Av en eller annen grunn visste den at den ikke hadde alle originalene, og hadde status som antydet at den prøvde å laste ned, men faktisk ikke lastet ned før bildet ble vist i Bilder. Makroen under simulerte at jeg tittet gjennom alle bildene.

Keyboard Maestro macro

Eneste irriterende problemet jeg har nå er at synk i Notater ikke er helt til å stole på, og at reboot av enhet som endringer/nye notater er utført på er det eneste som hjelper (flymodus hjelper noen ganger). Men den kan jeg ikke legge på 13/10.15 ettersom det begynte på 12/10.14.

Men fryktelig irriterende, nok til at jeg holder på å vurdere å flytte alt over til Bear eller kanskje Drafts.