Håpløse online bestillingssystemer

2019-09-11

Bestilte service på kjøleskapet her om dagen via nett. Jeg kunne ha tatt et bilde av noe infogreier som er inne i kjøleskapet og de ville ha brukt OCR for å tolke det, men jeg valgte å taste det inn ettersom grønnsaksskuffen hadde slitt på klistremerket, så jeg hadde ikke troen på OCR i dette tilfellet. De kunne først komme tidligst om tre uker. For å bruke 5 minutter på å bytte et kontrollerkort. Det er jo nesten så det er greiere å bare stikke innom Elkjøp, finne et akseptabelt kjøleskap med kortest mulig leveringstid. Litt dyrere blir det jo. Men nei, alt annet enn temperaturen er ok. Den jobber for å holde temperaturen på det den tror er normalen.

Men det som irriterte mest med opplevelsen var jo at man etter noen minutter fikk en SMS der de etterlyste fullstending E-Nummer (det hadde de fått, det var det jeg fylte ut) og FD-nummer (det spurte de ikke om).

Og ikke er det noen åpenbar mulighet til å informere de om dette. Bortsett fra å ringe. Hva med å gi meg en link til ordren der man kan legge inn informasjonen de etterlyser. Eller gi meg mulighet til å besvare på SMS (de opplyste om at SMS kunne ikke besvares) eller en e-post (e-posten var fra en noreply-adresse).