È un momento difficile, tesoro 🎵

2019-01-20

Nada. È un momento difficile, tesoro, som skal bety «Det er en vanskelig tid, kjære». Grunnen til at jeg hørte på denne var fordi jeg fikk en varsling fra Apple Music om at dette albumet var ute. Og grunnen til at jeg nok fikk dette varselet var nok fordi jeg har hørt en del ganger på Senza un perché (sangen ble brukt i en episode av The Young Pope), og skal bety «Uten en grunn».

Det kan hende det synges om kjærlighet og lengsel, det kan hende det er hyllest til il Duce. Jeg vet ikke. Men heldigvis er jo musikk et universelt språk, og selv om man ikke skjønner bæra av det som synges, så liker eller liker man ikke rytmen og tonen.

Så nei, det blir ikke et album jeg hører så meget på, men skal jeg ha litt lavmælt bakgrunnsmusikk, så blir dette en av de jeg kan komme til å spille.