Å kopiere eller stjele. Og legge til litt prokrastinering.

2019-01-02

For en stund siden endret jeg designet på micro.blog til Primrose. Var ikke en fan, men jeg hadde sett at @kaa hadde brukt den som grunnlaget for sin micro.blog. Og hadde planer om å spørre han om jeg kunne kopierestjele det som et grunnlag for min side. Men det tok jo en stund før jeg turte å spørre (lider litt for ofte under «frykten for et nei er alltid større enn håpet om et ja»).

Men i romjula spurte jeg endelig og fikk et ja, så lenge jeg lovte å stjele som en kunstner. Så spørs det jo om jeg har gjort det. Jeg har endret til å bruke forskjellige varianter av IBM Plex fonten, endret litt på farger, ikke brukt topp og bunngradient som bakgrunnsbilde. Og hadde egentlig tenkt å gjøre flere endringer.

Men da så jeg at @manton la ut følgende post på hans blogg.

Very cold and rainy day in Austin as it’s starting to feel like 2019 is really here. I’ve been wrapping up a new foundation for themes and customization on M.b that I can’t wait to share.

Så da er det vel like greit å dytte ut det lille jeg har før det blir evt. flere muligheter/kompleksiteter. Kanskje.

Eller skulle jeg like gjerne ha ventet på de omtale endringene.