A Brief Inquiry Into Online Relationships og Queen 🎵

2018-12-09

The 1975. A Brief Inquiry Into Online Relationships. Nytt bekjentskap, ser de har to album tidligere på samvittigheten. Om det er litt konseptalbum (med tanke på tittel så er det kanskje det), eller bare alternativ miksing av stilarter, så var dette for det meste kjedelig. Variert repertoar, men det var lite som ga meg lyst til å høre på dette flere ganger.

Queen. Queen. Dette var interessant, minner om tidlig rock fra 70-tallet.

sjekke notater

Ah, det er fra 1973. Dette tror jeg er bortimot første gangen jeg har hørt på et helt album fra Queen. Kun erfaring med enkeltlåter før som Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, We Will Rock You og en del andre som jeg ikke husker navnet på.

Men dette likte jeg. Variert. Heftige riff. Veldig imponerende start.