Ukens album

2018-12-02

I Used to Know Her: Part 2 av H.E.R og Mjusik av Hilma Nikolaisen er ukens to album. Førstnevnte er klassifisert som R&B/soul, sistnevnte som rock.

Begge falt i smak. I Used to Know Her: Part 2 viser at H.E.R har en bra stemme, uten at den henfaller til å bruke «vokalonani» for å vise hvor god stemme hun har. Hilma Nikolaisen har sanger med heftige riff, men også mer rolige låter der en, uten sammenligning forøvrig, kan minne meg om tidlig Beatles (eller i alle fall den typen musikk som var vanlig da Beatles ble store). Tror jeg.

Jeg kan absolutt ikke «minner meg om litt tidlig Red Hot, med et hint av 90-talls The Smith og subtile undertoner av Nirvana» leken.

Jeg likte musikken, og begge albumene hadde variasjon på låtene så jeg slipper å høre 8-10 låter som minner om hverandre.