Muse — Simulation Theory

2018-11-15

Simulation Theory av Muse er første nye album jeg hørte denne uken. Muse er et band jeg har hørt om, men aldri hørt. Bortsett fra The 2nd Law fordi jeg ble nysgjerrig etter å ha hørt Supremacy i forbindelse med introen av Mac Pro (2013) når Phil Schiller uttalte den gang da de bevingede ord «Can’t innovate anymore, my ass». Dog, med tanke på at den modellen fortsatt er den modellen som fortsatt selges på Apple.no, så har de jo begynt å bli litt trist.

Men nok digresjon.

Det er en stund siden jeg hørte på «The 2nd Law». Men jeg husker det som et bra album. «Simulation Theory» er kanskje ikke helt der, men i motsetning til forrige ukes album er nok dette noe jeg kommer til å høre på flere ganger. Rockete spor, rolige spor, noen med litt mer pop over seg.