World Series  ⚾️

2018-10-22

I morgen lokal tid, altså natt til onsdag for oss i Norge kastes «Fall Classic» i gang mellom Boston Red Sox fra American League og Los Angeles Dodgers fra National League. Dette er første møtet mellom disse to lagene i World Series siden 1916. Boston var fortsatt i Boston, men Dodgers hadde kallenavnet Robins og holdt til i Brooklyn (en tråd på Twitter skriver baseballskribenten Craig Calcaterra at kallenavn ofte hadde en sammenheng med manageren).

Før NLCS og ALCS tippet jeg 4-2 til Dodgers over Brewers, det endte 4-3 (og kunne fort ha endt motsatt om Brewers ikke hadde kastet til Bellinger i 2. kamp). Jeg tippet 4-3 til Astros over Red Sox, og hadde nesten rett, det endte 4-1 til Red Sox.

Så min kvalifiserte gjetning er 4-3 til Dodgers ettersom jeg alltid frykter for det verste når det gjelder mitt lag. Og jeg er alltid særs nervøs når AL lag skal spille i NL stadion og bortfallet av DH. Særlig når det blir til at Martinez skal spille i OF og bryte trioen Benintendi, Bradley og Betts.

I motsetning til 2013, så får jeg vel neppe sett særlig mange kamper på direkten. Den gangen holdt jeg på å skifte jobb og hadde noen dager fri før jeg skulle begynne på nytt sted. Det passet jo bra.