Ting man liker godt. Post II

2018-10-14

Når jeg skal drikke kaffe foretrekker jeg trakterkaffe. I alle fall på jobben der vi har en kaffedronning. Jeg har en kaffetrakter fra Kenwood hjemme, men synes normalt sett at det er for mye styr for en kopp eller to. Så for 6-7 år siden kjøpte jeg en Nespresso maskin fordi det var en helt grei løsning når jeg bare skal ha 2-3 kopper kaffe hjemme hver uke (i helgen dekkes behovet ellers fra en lokal kaffebar når jeg er ute og spankulerer).

Men en dag jeg var innom Kitch’n og tittet på utvalget så jeg en gjenstand som fenget min interessen (og som vil være objektet for Post III). Men før jeg kunne kjøpe den tingen måtte jeg ha en kaffekvern. Og valget falt på Svart Aroma fra Wilfa. Den kverner for kokekaffe, presskanne, trakter, mokka og aeropress, så den dekker behovet mitt (jeg har også en aeropress som jeg ikke bruker så mye).

Svart Aroma kaffekvern fra Wilfa er den jeg valgte

Det eneste jeg ikke liker med den er at beholderen for den kvernede kaffen har et lokk som virker litt spinkelt (og som vel må være der for at maskinen skal kverne (tror jeg) og at beholderen har en en litt merkelig form. Men ellers er det en diskret gjenstand som ikke tar for mye plass på kjøkkenet.