Ting man liker godt. Post I

2018-10-09

Siden man ble gammel nok til å få et behov for å barbere seg, så har det vært en aktivitet jeg har mislikt å gjøre. Mest fordi det lille jeg får av ansiktshår er pistrete og mykt, og vokser tregt. Så det har vært bortkastet å barbere seg for ofte fordi det da er så lite der, og gjør man det for sjeldent så har de altfor dyre bladene fra Gillette en tendens til å bli tette av hår og skum, som da reduserer antall ganger de er mulige å bruke. Og barbermaskiner opplevdes ikke som noe bedre, særlig mot huden (og på grunn av den typen med hår jeg har).

Men så kjøpte jeg fra Barbershop følgende sett, med barbersåpe og etterbarberingskrem fra Truefitt & Hill.

Muhle Kosmo i oliventre med silvertip badger kost. Så mye stiligere enn Gillette Ultra Trippel Fusion Maximum (jeg vet de bruker minst et av ordene om produktene sine).

Og det har endret hele opplevelsen av å barbere seg. Ansiktshåret er fortsatt pistrete, men ritualet med barberkost og barbersåpe og disse enkeltbladete sikkerhetshøvlene er noe for seg selv. Kvaliteten på barberingen er også så mye bedre. Det er ikke lengre et ork, men noe jeg faktisk ser frem til.