World Series

2017-10-22

Dodgers trengte bare 5 kamper mot Cubs for å komme seg til sin første World Series siden 1988. Astros slet litt mer og trengte alle 7 kampene for å overvinne damn Yankees.

På den ene siden, Dodgers har bare tapt en kamp i årets sluttspill, kommer til finalen relativt frisk og uthvilt sammenlignet med Astros som virkelig måtte jobbe hardt mot Yankees. Så kan man jo velge å se på dette som enten noe positivt eller negativt.

Dodgers kommer til å vinne fordi de er mer uthvilt og har kunne bruke laget og bullpen på en bedre måte. Eller Dodgers kommer til å tape fordi de ikke har møtt noen utfordring i år, hverken i serien eller sluttspillet (bortsett fra tapsrekka på 11 kamper i september) og kommer til å falle sammen som et korthus om Astros gir dem en kamp.

Astros kommer til å vinne for de har møtt mer motstand i både serie og sluttspill og måtte virkelig ta seg helt ut i ALCS mot Yankees og hadde kniven på strupen i to kamper på rad. Eller Astros kommer til å tape fordi de er utslitt etter en lang fysisk og emosjonelt utladende serie mot Yankees.

Personlig så tror jeg på Dodgers nettopp fordi de er mer uthvilt og kan lade batteriene mer enn Astros. Dodgers har også hjemmebanefordelen.

Dodgers etter seks.