Jason Bourne addendum

2016-08-02

I forrige post skrev jeg litt om den siste Jason Bourne filmen, som kjent med det fantasifulle navnet Jason Bourne. Jeg var ikke akkurat overvettes begeistret for filmen. Og i samme slengen nektet jeg for at filmen The Bourne Legacy eksisterte.

Den eksisterer ikke, og uansett, selv om den ikke eksisterer, så handler den ikke om Jason Bourne, bare om en annen agent som har gjennomgått samme program som Jason Bourne. Men som sagt, filmen eksisterer ikke.

Men, det begynner jo å bli noen år siden jeg så den, og det kan hende at min skuffelse over at det ikke var et Damon/Greengrass samarbeid kom i veien for min opplevelse og oppfatning av filmen. Men i løpet av ferien min har jeg via nettstedet The Ringer hørt et par interessante diskusjoner om Jason Bourne serien, og den siste filmen. Podcastens verter, Chris Ryan og Andy Greenwald, er veldig begeistret for Legacy, synes Supremacy er best (til nå har jeg syntes Ultimatum har vært best, med Supremacy rett bakom). Men de fikk meg i alle fall lyst til å se på Legacy igjen.

Ettersom «The Bourne Legacy» bare kostet 59 kroner på iTunes kjøpte jeg den like gjerne der og er klar for en gjentitt i nær fremtid. Kjøpte like gjerne alle de andre filmene i serien samtidig (også bare 59 kroner stykket). Selv om jeg allerede har de digitalt på iTunes, men da via min US konto. Så gidder ikke å bytte fra norsk til US på Apple TV. Og er faktisk ganske sikker på at jeg har et bokssett av de tre første i Blu-Ray også, men det er jo aaaaalt for mye arbeid å skifte plater i en PS4 når jeg får lyst å se på verdens beste trilogi. Har jo også tilgang til de tre første filmene via HBO Nordic. Men, på den annen side, kun 59 kroner pr film.