Safety Not Guaranteed

Safety Not Guaranteed er en indiefilm fra USA. Den handler om tre journalister (vel, en journalist og to aspiranter) i et magasin som utgis i Seattle. De skal lage en sak på en annonse fra avis som fanger interessen.

WANTED: Someone to go back in time with me. This is not a joke. You’ll get paid after we get back. Must bring your own weapons. I have only done this once before. SAFETY NOT GUARANTEED

Så journalisten Jeff, spilt av Jake Johnson og de to aspirantene Darius, spilt av Aubrey Plaza og Arnau, spilt av Karan Soni drar til byen der postboksadressen til annonsen er.

Vel fremme gjør de sin del for å finne mannen bak annonsen, samtidig som filmen blir splittet opp i tre historier. Noen skal finne sin ungdoms kjæreste, noen skal få pulings, og noen skal vokse som person. Eller noe sånt. Ettersom filmen er såpass kort som 1 time og 25 minutter (inkludert rulletekster) betyr dette at de tre historiene ikke får særlig mye kjøtt på bena. Idéen bak filmen er god, men det mangler en del på gjennomføringen for min del.

Likevel vil jeg anbefale filmen, den er verdt en titt.